Τρίτη 4 Μαρτίου 2008

Ήρθε η άνοιξη!


Τα χελωνάκια ξύπνησαν! Πάει η χειμερία νάρκη, ήρθε επισήμως η άνοιξη. Δεν με τρομοκρατούν οι μετεωρολόγοι που μιλούν για βροχές και χιόνια - κι αυτά χρειαζούμενα είναι, αλλά τα πολλά τα κρύα είναι πίσω μας.
Το καινούριο μωράκι μεγαλώνει μέρα με την ημέρα - και πάλι μεταφράζω κάθε σφίξιμο στην περιοχή της κοιλιάς στην προσπάθεια επικοινωνίας του. Οι κακεντρεχείς μπορεί να είναι σίγουροι ότι είναι το έντερο που "ανταποκρίνεται", αλλά η μαμά ξέρει καλύτερα, έτσι δεν είναι;

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H μαμά πάντα ξέρει καλύτερα !!!!

Πότε με το καλό θα έρθει το μωράκι αν επιτρέπεται?

Πολλά φιλάκια

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ασ' τους να λένε,
ασ' τους να πουν...
αυτοί δεν ξέρουν να εγκυμονούν...

Σου "μιλάει" καλή μου, "εδώ είμαι, χάιδεψέ με..." σου λέει

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

anna είπε...

Σύμφωνα με τους υπέρηχους, η τελευταία ημερομηνία είναι 15 Αυγούστου. Οπότε σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, το μωράκι θα κάνει την εμφάνισή του προς Ιούλιο μεριά - μάλλον καρκινάκι. Δεν νομίζω ότι θα αντέξω δεύτερο λιονταράκι!
Του μιλάω, του χαϊδεύω, του εξηγώ για την τρελούτσικη και ζωηρή αδελφούλα του και όχι μόνο... Γίνεται λοιπόν να είσαι χαζομαμά και δεύτερη φορά!

maria_pin είπε...

Χε χε, πάντα χαζομαμά, και τρίτη και τέταρτη φορά!! Εγώ την πρώτη φορά πάντως έκανα πολλά παραπάνω: έβαζα και κλασσική μουσική να ακούει, και της διάβαζα και ποιήματα! Την δεύτερη ήμουν πολύ κουρασμένη για τέτοια!!
Να περνάς καλά και να ξεκουράζεσαι!!!
χχχχ

Agobooks είπε...

Χρόνια πολλά!

Agobooks είπε...

Καλή Σαρακοστή !

anna είπε...

n.ago, ευχαριστώ για τις ευχές. Αν και δεν με εκφράζει ούτε η "ημέρα της γυναίκας" (λες και το μισό του ουρανού χρειάζεται εορτασμούς σαν είδος υπό εξαφάνιση), ούτε και η σαρακοστή (για το πασχα θα κάνω μια εξαίρεση για τη σούβλα..). Προτιμώ να γιορτάζω την κάθε μέρα που ξημερώνει για αυτό που είναι : δώρο των θεών

AVRA είπε...

εννοειτε οτι ειναι το μωρο! ας τους να λενε αλλωστε μετα την 18Η εβδομαδα μπορεις να το ''ακους'' κανονικοτατα!
εκει σε υπολογιζω τωρα , σωστα?

anna είπε...

Σύμφωνα με τους πρώτους υπερήχους, εκεί βρίσκομαι!