Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Προβλεπόμενο φύλο : άρρεν


Τα αποτελέσματα είναι σαφέστατα. Δεν μιλάμε για τη διαίσθηση των γυναικολόγων, αλλά για την ανάλυση του DNA - υγιέστατο αγοράκι λοιπόν!
Πάει και η τελευταία μου ελπίδα να ξαναδώ ροζ κουκλάκια στο μαιευτήριο. Θα έχω την ευκαιρία να θαυμάσω αυτή τη φορά τα σιέλ... Ήδη κατέβασα από το eortologio τα αντρικά ονόματα και ψάχνουμε να βρούμε το όνομα για το νέο μέλος της οικογένειας...

3 σχόλια:

maria_pin είπε...

Αγοράκι λοιπόν! Να έρθει με το καλό! Και συ σαν και μένα, πρώτα κοριτσάκι, μετά αγοράκι. Εμένα όταν μου το είπανε στον υπέρηχο με έπιασε μια απογοήτευση! Ηθελα και δεύτερη μικρή, να είναι αδερφές αγαπημένες όπως εγώ με την αδερφή μου. Αλλά τώρα τον αγαπώ τρελλά τον αφιλότιμο.
Ονόματα δε θα βάλετε από παππού? Εμένα τον δικό μου τον βαφτίσαμε Παναγιώτη, αλλά έχει δυο ονόματα και τον φωνάζουμε Αρη. Πιο κομψό και πιο εύκολο..

Καλή δύναμη!

anna είπε...

Παραγγελιά το είχα το κορίτσι, και μεταξύ μας, καλόμαθα. Πιο απλό μου φάνηκε, από αυτά που μου περιγράψανε οι αγορομάνες.
Ωστόσο, το δεύτερο παιδί αποτελεί μια έκπληξη από μόνο του. Το πρώτο ήταν προγραμματισμένο, επιδιωκόμενο, παρακολουθούμενο από σπέρμα - το δεύτερο έκανε δειλά την υπενθύμιση ότι υπάρχει μόλις τη 13η βδομάδα της ύπαρξης του... Φυσικά και το αγαπώ το αφιλότιμο, και δεν νιώθω απογοητευμένη. Απλά, θα πρέπει να μάθω και τα αγορίστικα κόλπα...
Για ονόματα, δεν είμαστε και οι πιο παραδοσιακοί. Στην κοπελιά μας δώσαμε διπλή ονομασία - εκεί χώρεσε και η γιαγιά, αλλά κυρίως γιατί ταίριαξε το όνομα με τις προδιαγραφές μας. Και δεν τη φωνάζουμε με τα δύο ονόματα, αλλά με τη σύνθεση, που μας άρεσε πιο πολύ και από τα δύο συστατικά.
Για το αγοράκι μας, βάλαμε τις ίδιες προδιαγραφές - η μαμά θέλει να έχει ονομαστική γιορτή, ο μπαμπάς να έχει αρχαιελληνική προέλευση. Υπάρχουν αρκετά που ταιριάζουν στις επιθυμίες, λίγο ψάξιμο και θα τη βρούμε τη λύση. Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει και πάλι διπλή ονομασία - τους αρκεί το διπλό επίθετο...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο , ωραία ένα γερό αγοράκι !
Με το καλό .

Είμαι σίγουρη οτι θα του δώσετε ένα υπέροχο όνομα.

Σε παρακαλώ αν μπορείς να μου δώσεις το μαιλ σου να σου στείλω κάτι !

Καλημέρα