Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Πώς να συγχίσετε τον Santa


1. Αντί για γάλα και μπισκότα, αφήστε του μια σαλάτα, και μια σημείωση που εξηγεί ότι πρέπει να χάσει κάποια κιλάκια.

2. Αφήστε μια σημείωση, που εξηγεί ότι πήγατε μακριά για τις διακοπές. Ρωτήστε εάν μπορεί να προσέχει το σπίτι όσο θα λείπετε.

3. Ενώ είναι στο σπίτι, αλλάξτε όλους τους τάρανδούς του με ακριβή αντίγραφα. Κατόπιν περιμένετε να τον δείτε να προσπαθεί να τους πάρει για να πετάξει.

6. Ενώ είναι στο σπίτι, βρείτε το έλκηθρο και καθήστε. Μόλις επιστρέψει, να του πείτε πως έχασε την τελευταία ανακοίνωση για την πτήση.

4. Βάλτε έναν ταύρο στο καθιστικό σας. Εάν σκεφτείτε πως κάνει ένας ταύρος βλέποντας ένα κόκκινο πανάκι, φανταστείτε τι θα κάνει με το μεγάλο, κόκκινο κοστούμι!

5. Αφήστε μια σημείωση, λέγοντας ότι η κα Claus πήρε τηλέφωνο για να του θυμίσει να πάει λίγο γάλα και μπισκότα στο σπίτι του.

6. Αφήστε ένα πιάτο γεμισμένο με φρέσκα μπισκότα και ένα ποτήρι φρέσκο γάλα, με τη σημείωση "για τη νεράιδα δοντιών" . Αφήστε σε άλλο πιάτο ένα δαγκωμένο και μπαγιάτικο μπισκότο και μερικές γουλιές γάλα ξυνισμένο σε βρώμικο ποτήρι με τη σημείωση "για Santa".

7. Ανακατέψτε το σπίτι, σαν να έγινε διάρρηξη, και ντυθείτε σαν αστυνομικός. Μόλις φτάσει ο Santa, να πείτε "καλά, καλά, πάντα επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος."

8. Κρεμάστε πάνω από το τζάκι κυνηγετικά τρόπαια. Μόλις μεπι στο σπίτι, βγείτε έξω, φωνάξτε "ω! ένα ελάφι με μια κόκκινη μύτη!" και πυροβολήστε.

9. Στήστε μια παγίδα αρκούδων στο κάτω μέρος της καμινάδας. Περιμένετε να πιαστεί, και μετά εξηγήστε του πως λυπάστε, αλλά από μακρυά έμοιαζε με αρκούδα.

10. Αφήστε έξω ένα κοστούμι Santa, με έναν συνημμένο λογαριασμό στεγνού καθαρίσματος.

11. Βάψτε το πρόσωπο και τα ρούχα σας με πατημασιές. Ενώ είναι στο σπίτι, βγείτε στη στέγη. Μόλις επιστρέψει, αρχίσετε να φωνάζετε πως θα του κάνετε μήνυση για ποδοπάτημα και τραυματισμό.

12. Διακοσμήστε το δέντρο σας με αυγά Πάσχα.

13. Ντυθείτε πασχαλιάτικος λαγός, περιμένετε τον Santa να έρθει και πείτε του "αυτή η γειτονιά δεν χωράει και τους δύο μας.

Καλές γιορτές...

5 σχόλια:

Agobooks είπε...

Από καρδιάς εύχομαι, Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!!!

Dr_MAD είπε...

Πολλές κατεψυγμένες καλησπέρες από ένα Παρίσι που μπήκε στην κατάψυξη για να μην το αλλοιώσω :-(

Δε μασάμε όμως, γιατί έρχεται δίσεκτη χρονιά και πρέπει να την πούμε σε όσους μας προλογίζουν κακά. Βλέπω εσύ άννα μου μια χαρά εντός κλίματος είσαι, οπότε αρκούμαι μόνο να σου πω ότι από Χριστούγεννα μπορείς να περάσεις από το μέρος μου να παραλάβεις το δωράκι σου

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία
Μουτς ;-)

Ανώνυμος είπε...

Καλέ τι σου έκανε ο Αι Βασίλης και μας δίνεις τέτοιες συμβουλές?

Κρίμα δεν είναι ο καημένος να του κάνουμε τέτοια καψώνια?

Εύχομαι να πέρασες όμορφες γιορτές!

Agobooks είπε...

Aννα :
Το μήνυμα αυτό, δεν συνδέεται με το post σου. Είναι η ευχή μου για σένα προσωπικά και για όλους τους άλλους blogger που στη διάρκεια της χρονιάς ανταλλάξαμε απόψεις, σκέψεις, ανησυχίες και προβληματισμούς. Κοινούς αλλα και προσωπικούς.
Σου εύχομαι, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Υγεία ευτυχία χαρά και ευημερία.
Μακριά από προβλήματα και σκοτούρες.
Το 2008 , αν και δίσεκτο, να είναι καλύτερο από το 2007 !

anna είπε...

Μα αυτός ο απατεώνας άγιος πολύ μου τη σπάει, έτσι όπως έχει πάρει σκοινιά και ανεμόσκαλες και σκαρφαλώνει σε κάθε μπαλκόνι - μα καλά, από την Καισαρεία, από τη Φιλανδία ή από τη Ρουμανία είπαμε πώς έρχεται;
Δεν τον λυπάμαι λοιπόν καθόλου, και λίγα καψώνια προτείνω!
Οι δικές μου διακοπές δεν ήταν κατεψυγμένες - μας κατατσίμπησαν τα κουνούπια παρακαλώ... Μάλλον δεν ξαναπερνάμε από Ρόδο Χριστουγεννιάτικα...