Τρίτη 26 Ιουνίου 2007

Δ.Ε.Η. = Δεν Εχουμε Ηλεκτρικο




Πολύ απλά μας εξήγησαν ότι για να έχουμε ρεύμα, αρκεί να κλείσουν οι δημόσιες υπηρεσίες από τις 12, να μην μαγειρέψουμε, κατά προτίμηση να κλείσουμε τα κλιματιστικά και να χρησιμοποιήσουμε βεντάλιες. Τόσο απλό ήτανε τελικά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάθηκες! Ακόμα ξεκουράζεσαι από τον γάμο και το ταξίδι του μέλιτος? Περιμένουμε τα εύστοχα σχόλιά σου, Άννα μου, και κρίμα βρε, πώς τον είχες καταλάβει τόσον καιρό? Φυσικά και ήταν τόσο απλό! Να κλείσει το δημόσιο από τις 12.00 για να εξοικονομήσουμε ρεύμα! Το ξέρεις ότι έγιναν πολύωρες διακοπές ρεύματος στη Σύρο που έχει μονάδα της ΔΕΗ και στη διπλανή Μύκονο που παίρνει ρεύμα από τη μονάδα της Σύρου, δεν έκλεισε το ρεύμα ούτε για ένα λεπτό? Τι είπες? Άλλη Ελλάδα? Φυσικά παιδί μου... Άλλωστε, το δημόσιο δεν παράγει! Ενώ οι εργαζόμενοι στο λιοπύρι παράγουν!!!

anna είπε...

Σου έχω αφήσει κάποια σχόλια κατά καιρούς, η αλήθεια είναι όμως πως έχοντας βάλει σε προτεραιότητα τους γάμους και τα πανηγύρια, μείνανε αρκετά πράγματα παρά πίσω και τώρα τρέχουμε.
Όσο για τη Σύρο και τη Μύκονο, προφανώς θα πρόκειται περί υπερπροσπάθειας κάποιων ηρώων-τεχνικών της ΔΕΗ - στην Αθήνα, οι περισσότερες διακοπές ρεύματος είναι στις λαϊκές συνοικίες...