Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Exit strategy...

Οι δύο ειδήσεις της ημέρας, με τη χρονολογική σειρά που εμφανίζονται από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης:
Η οργάνωση «Αντάρτικο Πόλεων» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρηστικό μηχανισμό που εντοπίστηκε σε συρμό του μετρό, στο σταθμό του Αιγάλεω, το περασμένο Σάββατο.
Την ίδια στιγμή, οι Αρχές είναι έντονα προβληματισμένες για την εν λόγω υπόθεση δεδομένου ότι ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν ενεργοποιημένος χωρίς παράλληλα να έχει προηγηθεί κάποιο προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας και της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν αν ο δράστης ή οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να γίνει η έκρηξη μέσα στο συρμό ή αν για οποιαδήποτε αιτία εγκατέλειψαν το μηχανισμό μέσα στο βαγόνι. (citypress)
- Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, με επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, υπέβαλε την παραίτησή του (zougla)
Και αναρωτιέμαι. Την ώρα του μεγαλύτερου προβληματισμού του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ., ποιός ο λόγος της παραίτησης από τον υπουργικό θώκο; Ευθιξία; Αναγνώριση της ανικανότητας; Αποπομπή; 
Όχι!
Υπέβαλε την παραίτησή του προκειμένου να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!! Χάρη μας έκανε, που παρέμεινε μέχρι τώρα στη θέση του προκειμένου να ληφθούν οι κρίσιμες αποφάσεις για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση. "Σε καμία περίπτωση, δεν επιθυμώ την άμεση ή έμμεση εμπλοκή του Υπουργείου στην προεκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ"., δηλώνει στην 
Τόσο ηλίθιοι είναι αφενός να κάνουν λάθος στη συνδεσμολογία και αφετέρου να την αφήσουν σε κοινή θέα;...Αν λοιπόν δεν πρόκειται για κάποιο τρελάρα, τότε πρόκειται για κάποια προβοκάτσια, για κάποιο στημένο παιχνίδι που εξυπηρετεί το σύστημα που σιγά – σιγά αργοπεθαίνει εν μέσω της χρεοκοπίας.
Ο φόβος της τρομοκρατίας είναι παραλυτικός και αυτοί που μπορεί να στήνουν τέτοιες προβοκάτσιες το γνωρίζουν καλά.(antinews)
Αυτό πρέπει να ένιωσε. Πως κάποιοι του στήσανε το παιχνίδι προκειμένου να τον μπλέξουνε παραμονές εσωκομματικών εκλογών και χάσει πόντους. Οπότε προτίμησε να μην "παίξει". Απλά να φύγει. Είναι κι αυτό μια λύση....
Δεν έχουν περάσει παρά δύο βδομάδες από τη μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα. Έχει πολύ καιρό που ο παραιτηθείς υπουργός έβλεπε "αντάρτικο πόλης" στα διάφορα επεισόδια. Αλλά η βόμβα στο Μετρό ήταν σημάδι πως κάποιοι θέλανε να του ρίξουνε τεράστιες ευθύνες κάνοντας το προαναγγελθέν Μακελειό πραγματικότητα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: