Κυριακή 15 Απριλίου 2007

Μια σύγχρονη ιστορία αγάπης...

Είναι μια πολύ τρυφερή ερωτική ιστορία, που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες στο ελληνικό διαδίκτυο. Το ότι δεν μπόρεσα να τη διασταυρώσω, δεν αφαιρεί κάτι από τη γοητεία της.

Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, συνάντησε και παντρεύτηκε μια 22-χρονη κοπέλα όταν ονειρεύτηκε τον αριθμό του τηλεφώνου της και της έστειλε μήνυμα! Ο David Brown ξύπνησε ένα πρωί και θυμόνταν ένα αριθμό τηλεφώνου που είχε δει στο όνειρο του.
Ο 24-χρονος αποφάσισε να επικοινωνήσει και έτσι έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε: «Μήπως συναντηθήκαμε χτες βράδυ;» Η Michelle Kitson που έλαβε το μήνυμα στην αρχή προβληματίστηκε αλλά αποφάσισε να απαντήσει!
Οι δυο νέοι άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα λίγο αργότερα συναντήθηκαν και τελικά ερωτεύτηκαν! «Ήταν πραγματικά παράξενο αλλά ήμουν σαν εθισμένη. Οι γονείς μου έλεγαν ότι μπορεί να είναι και εγκληματίας αλλά εγώ ήξερα πως ήταν κάποιος ιδιαίτερος,» είπε η Michelle Kitson.

4 σχόλια:

Agobooks είπε...

Φανταστικό.
Κι αν είναι και αληθινό, ακόμα ποιο όμορφο.
Σε χάσαμε εσένα, πες μας νέα σου.
Όλα καλά με το σπίτι;
Ηρέμισαν τα πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία ιστορία...η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια και ξέρει καλύτερα για εμάς πριν απο εμάς!

Elias είπε...

(Η ιστορία είναι ωραία αλλά δεν την πιστεύω με τίποτα!)

Είχα μία φίλη που, για κάποιο διάστημα, έβλεπε όντως τηλεφωνικούς αριθμούς στα όνειρά της. Ξυπνούσε το πρωί και τα νούμερα ήταν ολοζώντανα, τα σημείωνε για να μην τα ξεχάσει και αργότερα, μέσ' στην ημέρα, έπαιρνε τους αριθμούς όλο ανυπομονησία. Έλπιζε το όνειρο να ήταν σημαδιακό και να έβρισκε τον άντρα της ζωής της, έναν καλό φίλο, έναν καλό συνεργάτη ή κάτι ανάλογο.
Το αποτέλεσμα; Έβγαιναν καφενεία, συνταξιούχοι, περίεργοι τύποι, "ρε άσε μας ήσυχους", την έβριζαν και της έκλειναν το τηλέφωνο.
Κατάφερε πάντως να γνωρίσει τον οδοντογιατρό της έτσι!

anna είπε...

Αν κατάφερε να βρει καλό οδοντίατρο, τότε είχε επιτυχία το όνειρο!