Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2006

Καλά Χριστούγεννα



Πάμε ένα ταξιδάκι μέχρι την Αθήνα να φορτώσουμε τις μπαταρίες, να δει και η γιαγιά την εγγόνα της, και να γυρίσουμε εγκαίρως για να αλλάξουμε τη χρονιά στο σπιτάκι μας!

Καλές γιορτές να έχουμε!

5 σχόλια:

AVRA είπε...

καλες γιορτες αννα μου και με το καλο να γυρισετε!!


υγ.τοσες μερες ειχα προβλημα με ορισμεν μπλογκ μεταξυ των οποιων και με το δικο σου.ειτε δεν ανοιγε ειτε δεν με αφηνε να σχολιασω

YO!Reeka's είπε...

γεια σου Αννα! κάθισα και διάβασα μονορούφι το βλογ σου- εγώ έχω κάνει το ακριβώς αντίθετο από εσένα, αλλά σε άλλη ηλικία.
πήγα με την οικογένειά μου στη Δράμα όταν ήμουν μερικών μηνών και φύγαμε όταν ήμουν 10. Όταν ήρθα ως παιδάκι στην Αθήνα ένιωθα σαν το άλιεν! μέχρι να προσαρμοστώ μου πήρε κάμποσο.
Αν και δεν ειμαι δραμινός, μου λείπει πολύ η πόλη! Ως παιδί πέρασα πολύ όμορφα, είναι μια ωραία πόλη για να μεγαλώσεις-μικρή, συμμαζεμένη, με καταπληκτικά μέρη γύρω...
Με αυτή την έννοια λοιπόν πιστεύω ότι πήρες τη σωστή απόφαση για τα παιδιά σου :)
καλές γιορτές

Agobooks είπε...

Καλη χρονια!

anna είπε...

Ευχαριστώ για τις ευχές, ανταποδίδω.
Avra, ο Beta-blogger κάνει κάτι κολπάκια - για αυτό είναι Beta εξάλλου. Ελπίζω τη νέα χρονιά να μη μας ταλαιπωρήσει τόσο.
Gelial, στα 10 σου ήσουν παιδάκι, και τα παιδάκια έχουν μεγάλη προσαρμοστικότητα, πάντως μεγαλύτερη από τους μεγαλύτερους. Στην περίπτωσή μου, από την κούνια έζησα μια νομαδική ζωή με μετακομίσεις κάθε 1-2 χρόνια μέχρι τα φοιτητικά μου χρόνια, και ευτυχώς η επαγγελματική μου σταδιοδρομία μου επεφύλαξε μια ανάλογη τύχη με το μέγιστο χρόνο παραμονής 2 με 3 χρονάκια στο ίδιο πόστο. Ελπίζω να μην αισθανθώ ποτέ ότι "ξέμεινα στην ερημιά". Η Δράμα είναι ωραία πόλη, καταπράσινη, και με υπέροχα μέρη σε κοντινή απόσταση. Το καταπληκτικό είναι πως δεν μου λείπει η ΑΘήνα!

Agobooks είπε...

Και πάλι καλή χρονιά!
Σε ζηλεύω θανάσιμα (!) Έζησα στη Δράμα από το 1992 έως το 2000!
Τη λατρεύω φυσικά .
Έρχομαι πάνω, 2-3 φορές το χρόνο.
Η μισή μου καρδιά, εκεί είναι.